Samen bouwen aan het leukste duurzame fashion brand van Nederland!

Vind jij het leuk om te investeren in een bedrijf met een missie? Wil je in een mooi product investeren? Wacht niet langer want dit is je kans!

Door de verkoop van een deel van onze aandelen geven we iedereen die bij wil dragen aan een duurzame fashionwereld, de kans om mede-eigenaar te worden van Elements of Freedom. Het mooie is dat dit al kan vanaf €247,05!

Wil jij impact maken?

Wij staan voor vrijheid. Vrijheid om jezelf te zijn en je eigen weg te kiezen. Maar dan wel met respect voor je omgeving en in ons geval voor de mensen die het maken en voor de natuur die veel van onze materialen levert.

"Wij willen leuke, duurzame fashion met zoveel mogelijk impact maken."

Voor zoveel mogelijk vrouwen. Zodat iedereen er blij van wordt. Dat doen we samen. Samen maken we impact door zo dichtbij mogelijk te produceren. We willen zo snel mogelijk een deel van de onze collectie in Nederland laten maken. Daar besparen we 16 kilogram CO2 mee per kledingstuk. Maar we willen meer. We willen zoveel als mogelijk gebruik maken van gerecyclede natuurlijke materialen. We besparen hiermee grondstoffen en het is goed voor de natuur. 

Met een kledingstuk van gerecyclede katoen besparen we 5.000 liter water en 12 kilogram CO2. Met een kledingstuk van gerecyclede wol 25m2 land. En die hebben we al in onze collectie. Dat lukt nog niet met alle materialen, maar in dit geval gebruiken we de beste biodegradable materialen. Maar ons doel is 100% recycled en 100% circulair, voor een deel gemaakt in Nederland. En om dat te realiseren hebben we geld nodig. Zodat we echt mooie producten kunnen maken. Wil jij impact maken en bouwen aan het leukste duurzame fashion brand van Nederland? Word dan aandeelhouder van Elements of Freedom. Samen zorgen we voor een win-win.

Wat betekent investeren voor jou als je mede-eigenaar wordt?

 • Jij kunt al een stukje Elements of Freedom kopen voor €247,05 euro! Met de investering die bij jou past koop je een aandeel in het bedrijf.
 • Met jouw investering gaan wij keihard aan de slag om onze doelen te behalen, daar hoef jij zelf geen tijd in te investeren. Natuurlijk houden we jou van alles op de hoogte. Heb je mooie ideeën of tips? Daar staan wij altijd voor open!
 • Wij zijn een jong en groeiend bedrijf met grote ambities. Als wij groeien, groeit jouw aandeel natuurlijk in waarde mee. Vanaf volgend jaar kun je jouw aandeel weer verkopen. Zie het als een win-win situatie!
 • Aan jouw investering zitten leuke extra's gekoppeld, zoals mooie kortingen op de collectie voor jou en jouw dierbaren.

Heb je nog vragen? Klik hier om antwoord te vinden op de meest gestelde vragen.

Kies het pakket dat bij jou past

Kies het pakket dat
bij jou past

Pakket 1: Vanaf €247,05

 • Ontvang jouw certificaten van aandelen
 • Krijg 25% korting op een eenmalige aankoop
 • Ontvang een 20% kortingsbon om cadeau te geven

Pakket 2: Vanaf €1000,-

 • Ontvang jouw certificaten van aandelen
 • Krijg 25% korting gedurende 1 jaar
 • Ontvang 3 x een 20% kortingsbon om cadeau te geven

Pakket 3: Vanaf €2500,-

 • Ontvang jouw certificaten van aandelen
 • Krijg 25% korting gedurende 2 jaar
 • Ontvang 3 x een 20% kortingsbon per jaar om cadeau te geven
*) Kortingen en extra's zijn alleen te gebruiken door consumenten in de Brand Store of op de webshop van Elements of Freedom

Enthousiast? Wij ook!

De eerste ronde om mede-eigenaar te worden is al van start gegaan! Ga snel naar de investeringspagina voor meer informatie of klik op de onderstaande button om meteen jouw certificaten van aandelen te bemachtigen!

Wij maken gebruik van het Eyevestor platform om een deel van onze aandelen beschikbaar te stellen voor publiek. Door hier een account aan te maken kun jij veilig je investering doen.  

Heb je nog vragen voor ons? Klik hier om contact op te nemen.