This post is also available in: English (Engels)

ELEMENTS OF FREEDOM

THE STORY

Vrijheid en gelijkheid voor iedereen, een recht waar in de kledingindustrie nogal eens aan voorbij wordt gegaan. Toen wij in 2014 ons kledinglabel ELEMENTS OF FREEDOM begonnen wisten we รฉรฉn ding zeker: de mensen die eraan meewerken om elk seizoen weer een mooie, inspirerende collectie neer te zetten, moeten dit in vrijheid kunnen doen, onder goede arbeidsomstandigheden.

Daarnaast was het voor ons heel vanzelfsprekend om gebruik te maken van mooie natuurlijke materialen, waarbij we ervoor zorg dragen dat deze materialen het milieu zo min mogelijk belasten. Want hoe belangrijk is het om in deze tijd je ecologische voetprint te minimaliseren. Steeds stellen we ons weer doelen om onze stoffen en processen verder te verduurzamen. Wij zijn erg kieskeurig als het gaat om stoffen. Naast duurzaamheid moeten de stoffen ook voldoen aan onze criteria voor kwaliteit, schoonheid en draagcomfort. Want iets wat niet mooi genoeg is en niet lekker zit, wordt niet gedragen of vroegtijdig weggedaan.

Inmiddels is ELEMENTS OF FREEDOM te verkrijgen op diverse verkooppunten in Nederland en Belgiรซ. We blijven aantrekkelijke en inspirerende collecties maken, vol passie ontworpen. Kleding met zorg gemaakt door mensen die van hun vak houden en hun werk in vrijheid uitvoeren.